8 Comentarii

 1. 1

  turan feizula

  Felicitari d-lui doctor Felix Sarboiu.

  Reply
 2. 2

  Gabriela

  Însă, respectivul doctor – Sarboiu, „renumit”, lasă mult de dorit, o spun din proprie experiență, are o indiferență și lipsă de compasiune atât de mare față de pacienți…. Nu spun să denigrez, nu am de ce, nu fac rău cu bună știință, însă umilirea și bătaia de joc primită din partea acestui doctor în ceea ce îl privește pe soțul meu, e greu de descris… Asa ca, degeaba se investește, dacă nu avem DOCTORI CE SE DEDICĂ MESERIEI SI RESPECTA JURAMANTUL???!

  Reply
  1. 2.1

   sorin

   Dvs aveti ceva persoanl cu dr Sarboiu ori tineti mortis sa nu dezmintiti apucaturile acestui neam care nu poate, din invidie, sa lase pe nimeni sa fie performant.Prea urmariti articolele despre acest dr si aruncati cu vorbe neargumentate

   Reply
 3. 3

  Magda

  Dr. Chivu Claudiu a fost primul medic specialist in chirurgie vasculara al Sp.Jud. Arges . Mare OM !!!

  Reply
  1. 3.1

   sorin

   Sunt colegi

   Reply
 4. 4

  Medicul de garda

  Ufff !
  Ce m-am speriat cand am citit „chirurgie cardiovasculara”.
  Am crezut ca va opera „scriitorul doctor conferentiar s.a.m.d.” Tase.

  Reply
 5. 5

  diana

  un doctor in adevaratul sens al cuvantului. daca spitalele ar avea medici ca dansul si nu ;profesori; ar fi minunat.felicitari domnule doctor sunteti acolo unde ar trebui sa fiti.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Da…păcat de organizare!Astepti cu orele la cozi infernale,AM avut ocazia ca dupa patru ore sa nu se spuna sa facem reprogramare ca nu are timp pt. noi!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.