4 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Eu cred ca va ramane o Insula a Frumosului. Ma gandesc, totusi, cu o oarecare amaraciune, cum au reusit oamenii aceia, refractari la „noutatea parvenita”, sa-si pastreze frumusetea launtrica, harnicia, credinta strabuna, obiceiurile, respectul pentru propriul teritoriu etc.. Unul din raspunsuri ni l-ati oferit d-voastra, maestre. Este vorba despre dacii liberi, aceia care nu au fost invadati de „viesparul mediteranean”. Cred ca e principalul motiv, fiindca oare ce este mai graitor decat ADN-ul unui popor, pentru a-i contura un profil socio-psiho-cultural?

  Reply
 2. 2

  Elena Delia

  Imi exprim dorinta de a intalni aici comentarii pertinente, cu refrire la continutul acestui editorial, care ne „plimba” prin istorie, prin geografie, prin religia crestina, prin istoria limbii romane, prin sociologie, prin actualitate. Cred ca acele persoane care au chef sa denigreze se vor abtine sa o faca. Aici nu e loc de asa ceva!

  Reply
 3. 3

  arsenie Boca

  Este atat de greu pentru opinia publica pitesteana sa vada efortul depus de Jean Dumitrascu, sa-l inteleaga si sa-i ofere acel minim respect generat de determinarea de care a dat dovada. Un om de o sensibilitate extraordinara a reusit sa impuna in Judetul Rosu o adevarata Intifada a bunului simt definit prin Renastere. Omul acesta merita nu numai respectul nostru, dar si un suport moral care sa-l motiveze sa faca mai mult. Ca jurnalist, dumneavostra ar trebui sa-i faceti o statuie din cuvinte sapate in marmura si sa-l vindecati de blestemul afilierii la PSD. Am apreciat articolul si va implor sa ajutati acest om care a facut din latrina PSD din Arges o superba accesorizare villeroy/boch. Existenta Filarmonicii i se datoreaza in proportie de suta la suta. Este singurul om care a impus civilizatia in cel mai mizerabil oras cultural al Romaniei.

  Reply
 4. 4

  Elena Delia Dumitricā

  Este adevarat, Jean Dumitrascu are acest mare merit. Nu vad cine ar putea spune contrariul…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.