6 Comentarii

 1. 1

  Radu

  Este normal intr-un spital dintr-un oras rosu, dintr-un judet rosu, dintr-o tara rosie.

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   N-aş zice asta, domnule Radu. Probabil că şi dacă erau alte… culori se întâmpla acest lucru în Românica noastră aflată într-o nesfârşită tranziţie, care, iarna, de fiecare dată, se confruntă cu astfel de probleme, iar acum cu un val de decese. Problema e cum facem să nu se mai întâmple aşa ceva. Să nu mai lăsăm nimic la voia întâmplării!

   Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitrica

  Numai Iisus a putut sa „calce cu moartea pe moarte”. Vad ca argesenii calca pe…viata cu moartea. E o mare rusine si o situatie ingrozitoare.Speram ca LEGISTUL de la Consiliul Judetean , foarte obisnuit, de altfel,cu moartea, ne va ajuta sa ne obisnuim cu VIATA.

  Reply
  1. 2.1
 3. 3

  Puiu

  Nu e usor sa scrii un asemenea editorial si nici sa- l citesti.Imi este foarte greu sa scriu acest comentariu,in primul rand tehnic,pentru ca nu mai am calculator.S-a dus saracul!Poate reusesc intr-un an sa cumpar un laptop, . ca sa va mai pot scrie cate ceva De citit citesc pe telefon. Am citit acest editorial cu nodul in gat, si cu durerea ca bataia de joc continua si dupa moarte.Doctorul Manu chiar crede ca oamenii nu vor sa preintampine acutizarea unor boli?Dar cum,cu ce bani cand razboiul cu saracia face victime? Dreptatea este in afirmatia dvs., aceea ca sistemul de sanatate trebuie regandit; aici subliniez ca si comportamentul doctorilor trebuie sa fie altul.

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Într-adevăr, domnule Puiu, să sperăm că şi unii medici de la Argeş vor înţelege ca trebuie să devină mai responsabili. Cât despre calculatorul dv., îmi pare rău. Cu atât mai mult apreciez răspunsul dv. de pe telefon. Vă mulţumesc.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.