Related Articles

30 Comentarii

  1. 1

    Anonim

    Nu am trăit niciodată o umilire mai mare decât în calitate de angajat (cadru didactic) al sistemului de educație
    Am fost amenințat, înjurat, efectiv terorizat de către directorul unei instituții de educație patronat de I.S.J. Argeș pentru simplu fapt că am spus adevărul.
    Nu am auzit în viața mea insulte și înjurături (inclusiv de mamă), ca cele scoase pe gură de individul direct subordonat al ISJ Argeș.
    Probabil că preocuparea principală a ISJ Argeș este să educe și să organizeze concurs cu directorii care înjură mai tare și mai bine.

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      În mod sigur primii 50% de directori care manifestă că și-au însușit „limbajul” primesc din partea „Patronului Șef” recompensă sub diferite forme, inclusiv sub formă de lichidități consistente la buzunar, de genul gradații de merit, etc.

      Reply
      1. 1.1.1

        Anonim

        Cred că este mai bine ca în loc de „manifestă”, să înlocuim cu: „care dovedesc prin aplicații practice”

        Reply
  2. 2

    Petre

    Nu degeaba, suntem numărul în doi în lume la cetățenii care și-au părăsit țara.
    Terorismul din Siria este rezultatul unui război militar, în timp ce terorismul din România este rezultatul terorii Statului Român împotriva propriilor cetățeni.
    Teroarea a pătruns în mod special și printre angajații de la stat.
    Bineânțeles terorizații sunt doar oamenii cinstiți (care nu sunt puțini), care nu fac parte din găștile și structurile politice (puse doar pe jaf).
    Niciun om cinstit, curajos și care își exprimă liber punctul de vedere nu are cum să reziste terorii la care este supus pentru a fi adus la tăcere.
    Românii , care și- au părăsit țara de bunăvoie au au ajuns la concluzia că în România nu se maii poate să îndrepta nimic, și oricum în afară, poți câștiga un ban cinstit fără să fi supus unui risc al terorii ca cel existent în România.
    Se impune ca atât serviciile cât și organele abilitate ale statului să reevalueze și să recalculeze coeficientul de risc.

    Reply
  3. 3

    Marin

    Hărțuirea la locul de muncă este o formă gravă de discriminare, iar ceea ce se întâmplă în mare parte din școlile argeșene este o… formă gravă de discriminare, realizată bineânțeles tocmai de cei care sunt puși să respecte legea.

    Reply
  4. 4

    MARIN

    Un cadru didactic, care a avut curajul să sesizeze și să dovedească abuzurile conducerii școlii, precum și ale ISJ Argesului, pentru a fi adus la tăcere, este hărțuit de inspectoarea de specialitate matematică, cu inspecții peste inspecții.
    După 35 de ani la catedră, aproape de pensie, este inadmisibil ca un inspector să te calce în picioare de 4 ori intr-un an, să- ți spună că ești prost, pentru că ai avut curajul să spui și să dovedești că în sistemul de educație se petrec abuzuri grave.
    Oare ce a făcut inspectoratul timp de 35 ani?
    Cum și-au dat seama boșii de la conducere că un cadru didactic după 35 de ani de predat nu mai este bun?
    Oricum, cu prostia sau neprostia cadrului didactic, un lucru este clar, furturile și abuzurile petrecute în sistemul de educație sunt masive și aduc durere boșilor de la conducere, că altfel nu ar reacționa.
    Un principiu în fizică spune că orice acțiune are și reacțiune, precum și faptul că „roata morii se învârtește”.
    Rămâne să vedem de câte ori merge ulciorul la apă.

    Reply
    1. 4.1

      Anonim

      Inspectoarea de matematică se numește Surugiu ?

      Reply
  5. 5

    Babilica

    Cand eram mic , elev la scoala gimnaziala din satul meu,eram luat de perciuni si batut cu linia la palma de catre o „profesoara”,fara niciun motiv intemeiat.Pentru ca nu puteam reactiona in nici-un fel,am considerat sa-mi fac singur dreptate prin a ma baga in gasca celor rebeli si sa-l bat pe fiul acestei profesoare , care era coleg cu mine.Dupa ani si ani,am ajuns sa fiu coleg cu aceasta profesoara si sa-mi dau seama ca nu este o persoana rea ,doar ca situatia conjuncturala din acea epoca o obliga sa se manifeste in acest fel.Poate ca si din acest motiv am ales ,dupa 7 ani de profesorat si gradul 2 ,sa las totul balta si sa plec in strainatate, unde imi merge foarte bine chiar daca nu mai sunt cadru didactic.
    Ma intristeaza faptul ca exista si in zilele noastre abuzuri asupra copiiilor sau ale colegilor de catedra din parte celor care au „puterea”

    Reply
  6. 6

    Anonim

    S-a ajuns ca in sistemul bugetar stresul sa fie mai mare ca la privati

    Reply
  7. 7

    Anonim

    Pentru a și apăra beneficiile aduse de postul de director de școală și bieânțeles pentru a și acoperi nergulile majore cu iz penal, un individ cu o astfel de funcție în numele școlii pe care o reprezintă a făcut dosar penal unui cadru didactic care nu a pus în viața lui mâna nici măcar pe o hârtie din școala respectivă și nu numai.
    Nu degeaba se spune că atacul este cea mai bună armă de apărare și întotdeauna hoțul strigă hoții.
    Aceștia sunt indivizii care conduc școlile din Argeș, și toți la rândul lor sunt păstoriți de ISJ Argeș, cu comisioanele consistente aferente.

    Reply
    1. 7.1

      Anonim

      După ce că salariile sunt de mizerie în sistemul de educație, să te mai trezești că un hoț pupincurist de director îți mai face și dosar penal este o performanță de cartea recordurilor și numai în România poate rămâne nepedepsit așa ceva..
      Domnule TUDOSOIU DUMITRU ce aveți de gând ?
      Continuăm să jucăm așa?
      Doar spălatul banilor contează în sistemul de educație. Restul, noi, ăștia de rând care trăim de pe o zi pe alta suntem doar cârpele domniilor voastre.

      Reply
  8. 8

    ION

    În condițiile din ziua de azi, unde nu ai să te plângi, sau mai buni zis te plângi degeaba este normal să fi hărțuit la locul de muncă numit instituție de învățământ, pentru a ți intra frica în oase și a nu mai îndrăzni să ceri socoteală din ce motive ești furat la salariu, sau că se fură cam mult prin preajmă din buzunarul public.
    Întotdeauna frica , spaima, etc au permis atrocitățile din ziua de azi.
    Hărțuirea pshică este probabil cea mai periculoasă formă de hărțuire cu consecințe foarte grave pe termen nelimitat pentru cel hărțuit. Nu degeaba cifrele celor care au clacat pshic din sistemul de educație sunt ascunse.
    Nu recomand nimănui să se adreseze Inspectoratului Teritorial de Muncă, sau altor instituții pentru că- ți înrăutățești singur situația.
    Toate aceste instituții au în frunte oameni de aceeași teapă, care nu fac altceva decât se acoperă între ei. Nici nu apuci bine să scrii ceva, că te și cheamă superiorul pe linie ierarhică de învățământ să – ți spună „Tu ce crezi, că noi nu știm ce faci” și ca să- ți demonstreze îți arată poza cu petiția.
    Acesta este sitemul de educație , aceasta este România, patria hoților și a escrocilor.
    Cine dorește dreptate și cinste are o singură soluție, valiza și la gară, ochii pe o altă țară.

    Reply
  9. 9

    Goargas

    Soluția nu este evadarea ci lupta. Cât să mai dureze această stare de lucruri?

    Reply
    1. 9.1

      Anonim

      Teroarea în sistem este prea mare și prea veche ca să se mai întâmple ceva.
      Ca durată, probabil cel puțin încă 50 de ani de aici încolo, și atunci doar dacă cineva din afară va dori să facă ordine, în rest speranțe zero barat.

      Reply
  10. 10

    Petre

    Toate ciurucurile din România au primit funcții de conducere prin „concurs”.
    Ori, la ce te poți aștepta de la niște ciurucuri.
    Nu este de mirare că țara asta este într-un rahat mai mare decât ea

    Reply
    1. 10.1

      Anonim

      Prin „concurs” se înțelege concurs de șpagă, pile, relații, și în natură.
      Care a oferit mai mult a fost declarat câștigător, după care trebuie să adune tributul pentru sultan.

      Reply
  11. 11

    Anonim

    Amenințările și șantajul sunt la ordinea zilei în sistemul de educație.
    Nu degeaba se fac ședințe cu directorii minim o dată pe săptămână, acolo se învață tehnicile de amenințare, umilire și șantaj.
    Bineânțeles materialul este prelucrat de către directori la sosirea în unitatea de învățământ cu tot personalul de conducere (contabil șef, secretar șef, responsabil de școală) pentru a nu scăpa teafăr vreunul dintre subordonați care nu vrea să fie pupincurist.

    Reply
  12. 12

    Anonim

    De când s-a introdus ora de religie în școli, l-a luat dracu de învățământ.

    Reply
  13. 13

    marin

    Poate ar fi bine să înaintați o acțiune în instanță!

    Reply
    1. 13.1

      Ionel

      În astfel de cazuri, este recomandat să nu se înainteze o acțiune direct la instanță.
      Sunt instituții specializate în așa ceva : Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, s.a, că doar ne confruntăm cu o infracțiune gravă- hărțuire la locul de muncă.
      Astfel, toate probele se vor aduna în mod special de instituțiile specializate.
      În Județul Argeș, majoritatea acțiunilor pe aceste spețe au fost câștigate de cei hărțuiți.
      Direct responsabil de hărțuirea la locul de muncă din educația argeșeană este numitul Tudosoiu Dumitru, care nu numai că a permis dar a și încurajat astfel de acțiuni.
      Chiar dacă individul mai sus menționat se laudă că a absolvit diverse cursuri pe tema discriminării, nu putem decât să constatăm: că ne confruntăm cu un analfebetism funcțional (știe să citească și să scrie, dar nu înțelege nimic), precum și cu partea cea mai gravă numită infracțiune .

      Reply
  14. 14

    Anonim

    Din bătrâni avem proverbul: Cu ce măsură vei măsură, cu aceea ti se va măsură. Numai ca, de data aceasta, va fi pe fata. Nu contează timpul.

    Reply
  15. 15

    Toacă

    Ghilimelistule, iar te mănâncă, ai draci pe tine…

    Reply
    1. 15.1

      Didactic

      Nenea ăla cu texte impănate de ghilimele bolnave habar nu are de durerile noastre, se bagă singur în seamă…

      Reply
  16. 16

    Anonim

    Solicităm pe această cale demisia inspectorului Școlar General Tudosoiu Dumitru împreună cu tot aparatul de represiune pentru hărțuirea la locul de muncă a cadrelor didactice la comanda unor indivizi din Ministerului Educației Naționale.
    Nu că șeful ISJ Argeș nu ar fi realizat represiunea cadrelor didactice (mai curajoase, cu coloană vertebrală și cu dreptatea în mână), dar la acest moment a apărut pe „piața liberă” un document (semnat, ștampilat și cu număr de înregistrare) emis de Ministerul Educației Naționale care comandă șefului I.S.J. Argeș o represiune a cadrelor didactice răzvrătite în căutarea dreptății prin ținerea sub supraveghere prin inspecții speciale la clasă.
    Bineânțeles ORDINUL respectiv conține și numele cadrelor didactice care trebuie să „cadă la datorie” .
    La acest moment ISJ Argeș nu este decât fabrică de bani și o instituție de represiune.
    Pe scurt ISJ Argeș = o instituție infracțională a Statului Român

    Reply
    1. 16.1

      Anonim

      Completez, a se citi:
      „Nu că șeful ISJ Argeș nu ar fi realizat represiunea cadrelor didactice din proprie inițiativă.”
      în loc de
      „Nu că șeful ISJ Argeș nu ar fi realizat represiunea cadrelor didactice.”

      Reply
  17. 17

    Anonim

    Vă rugăm ca organele de siguranță națională ale statului să se implice și să oprească fabrica de bani de la ISJ Arges, precum și să deschidă o anchetă asupra modului cum niște ciurucuri cu funcții își permit să hărțuiască și să distrugă puținele cadre didactice care doresc să se implice în anticorupție.

    Reply
  18. 18

    IOan

    Se pare că inclusiv salariile imens de mari (și aici nu ne referim la șpăgăreală) ale angajaților din sistemul de represiune ISJ Argeș spune multe.
    Nu degeaba se spune că prostia și domnia se plătesc bine.
    Oare, de ce or fi căutând inspectorii de la ISJ Argeș prostia în altă parte, când ea colcăie (din plin) în instituție?
    Probabil că se aplică proverbul „Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din ochiul tău.”

    Reply
    1. 18.1
  19. 19

    Anonim

    Sistemul de educație a fost îngenucheat de mult. Șanse de îndreptare nema.
    Din păcate, în școlile din Argeș nedreptate vedem la tot pasul, corupție din plin, dacă încerci să zici ceva ți se bagă instantaneu pumnul în gură.
    Ceea ce se întâmpla în instituțiile de învățământ pe vremea lui Ceaușescu este parfum față de ceea ce se întâmplă acum.
    În acele vremi, era de ajuns o singură sesizare despre furtul realizat de vreun conductor de unitate școlară, că se și lăsa cu demitere și eventual pușcărie pentru cel vinovat.
    În ziua de azi, dacă sesizezi furturile din sistemul de educație nu numai că nu se întâmplă nimic , ți se mai dă și în cap (inclusiv fizic), ca să nu mai zicem că te terorizează pshic până te ia toți dracii.
    Apropo, se pare că nimeni nu vrea să recupereze banii de pe pompa second hand de centrală de 24.000 lei de la un liceu muscelean. În schimb umblă mafioții statului ca turbații să- l spânzure pe ăla care le devoalează afacerile cu iz penal.

    Reply
  20. 20

    Anonim

    Unde esti tu, Tepes Doamne ?

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023