4 Comentarii

 1. 1

  ILIE

  Prin Legea 140/2017, s+a dat drumul politicului la furat şi fără să aibă vre+o responsabilitate, sau cineva să- i tragă la răspundere.
  Primarul cheamă subordonatul la Ordin, îi comunică că trebuie să semneze nu ştiu ce document prin care prejudiciază instituţia, iar dacă nu vrea îi spune funcţionarului să elibereze locul că mai sunt mulţi alţii la uşă care- şi doresc postul.
  În cazul în care vine D.N.A. ul îl ia pe pălmaşul de rând, că primare conform legii este iresponsabil şi nu poate fi tras la răspundere.

  Reply
 2. 2

  Ady

  Pot spune ca comuniștii erau mai omenoși ca politicienii actuali.

  Reply
 3. 3

  ION

  Astăzi totul se rezolvă cu şpagă.
  Pe vremea comuniştilor din două sesizări se luau măsuri cu funcţionarul care comitea abuzuri, fie el poliţist de rând sau ministru de sus.
  Astăzi, faci parte din Mafie îţi merge bine, nu faci trebuie să te obişnuieşti să înduri.

  Reply
 4. 4

  FLORIN

  «Din 20 iunie 2017, toţi aleşii locali pot aproba orice, pot repartiza orice lucrare, pot controla orice serviciu, pot aloca fonduri fără să răspundă pentru ceea ce fac»…..«Acest drept nu poate fi decât expresia unei metehne comuniste.»
  În dorința nemăsurată, aproape bolnavă, de a oferi transparență, aleșii locali ai partidei seniorului Dragnea oferă accesul nelimitat, neîngrădit, diferitelor firme la banul public. În urma publicării în ziarele locale a valorii financiare a lucrărilor prevăzute în planul de investiții pentru fiecare instituție bugetară (învățământ/sănătate), ofertanții furnizori de produse, servicii, lucrări au devenit din ce în ce mai rapaci. Dacă în anul 2016, am igienizat, zugrăvit, reabilitat trei clase cu 10000 Ron, anul acesta, suma ajunge pentru maxim o clasă. Capitaluʼ politic, se poate câștiga prin creșteri salariale ce atrag după, creșteri prețuri produse, servicii, lucrări, taxe, impozite, analizate și dezbătute superficial
  de «tehnocrații» partidei. Nu rezist ispitei de a aduce totuși aminte tutulor celor ce au fost educați, au învățat, au muncit, au avut locuri de muncă și au trăit decent, supraviețuitorilor regimului de altădată că hrăpăreții acelor vremi erau ascunși, sau în funcție de suma delapidată, dispăreau. Această meteahnă …. comunistă este de fapt, o malformație congenitală propagată genetic începând de la primul ESCU al aniului ʼ90, promotor al mineriadei (și nu numai) și terminând cu alde ʼNEA. M-aș bucura dacă membrii educați, erudiți ai P.S.D. politicii de carieră ar înlătura cuțitele, impostorii, delincvenții beneficiari ai propriilor osanale din eșichierul politic actual. A trecut vremea experimentelor politice. Poporul, dorește stabilitate, siguranța zilei de mâine, locuri de muncă și PACE, PACE chiar și la nivel guvernamental.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.