10 Comentarii

 1. 1

  Victor

  De la un fost profesor. A fi profesor e in fond maximul ce si-l poate dori un pământean. Cat n-aș da si azi sa pot contribui la creșterea generațiilor de mâine. Lucian Blaga

  Reply
 2. 2

  Petre

  Ce ar fi putut să zică Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu, Călin Popescu Tăriceanu ca să distragă atenţia de la ceea ce se întâmplă în Parlament?
  Media de lucru a unui parlamentar este de o zi pe săptămână, restul timpului de 6 zile- săptamână este folosit pentru destinderea parlamentarului care este foarte obosit (după o zi de muncă). Ce trebuie precizat că destinderea acestuia nu se face gratis, ci regeşte pe banii contribuabilului pe la diverse birtuei, bordeluri etc..
  La rândul lui, contribuabilul aşa cum de altfel este normal este luat la banii mărunţi de către parlamentar că nu- şi face bine treaba, că ar putea să muncească mai cu drag, să vireze bani mai mulţi la stat, că de restul se ocupă el- parlamentarul care ştie cum să- i folosească pentru distracţia personală.
  Ar fi interesant să ni se răspundă de către politicianul român cum de i- se umplu buzunarele după atâta stat degeaba, în timp ce adevăratul contribuabil care trudeşte de dimineaţa până seara nu are ce pune pe masă copiilor.
  Este adevărat probabil că cei care dau din clampă şi mint mai mult (precum politicienii) sunt remuneraţi mai bine de către Stat.

  Reply
 3. 3

  ILIE

  Recomandăm fiecărui politician să stea într- o zi 4 ore împreună cu elevii dintr- o clasă
  Bineânţeles nu m- am referit la a sta la o bere cu directorul, sau să predea cumva vre-o lecţie (că nu este cazul).
  După programul respectiv să ne comunice dacă mai doresc. (atenţie nu intră în discuţie salariul pe care- l vor primi după cele 4 ore de stat (în adevăratul sens al cuvântului) la catedră)
  Să sperăm că după…, nu vor mai avea chef de comentarii.

  Reply
 4. 4

  Elena Delia Dumitricā

  Din atitudinea acestui mediocru motociclist, tariceanu (isi merita minuscula), rezida nu numai frustrari personale la adresa actului educational, ci, mai ales, ura fata de instructie, adica fata de acea institutie a statului care ar putea fi premiza unui sistem meritocratic. Deci de ce le este teama acestor desculti (ca si basescu, iarasi cu minuscula)? Le este teama de scoala si sa traiasca intr-o societate in care fiecare primeste ceea ce merita, adica…eu stiu…o matura in mana, un surub, o vâslā , o sticla de whisky etc..

  Reply
 5. 5

  Marian

  Umilirea sistemului de educaţie nu ar fi dat rezultate dacă nu ar fi existat cozi de topor de genul Bratu, Gardinel, Tudosoiu, s.a.
  Acest Tudosoiu în anul şcolar 2016- 2017, nu a fost în stare să – şi ţină 2 ore/ săptămână şi acelea de sport şi ne face nouă gargară, ameninţări cu inspecţii etc.
  Rău am ajuns, să fim conduşi tocmai de aceia care nu- şi fac treaba şi manifestă rea credinţă faţă de tot ce se numeşte educaţie.

  Reply
 6. 6

  Elena

  Se pune întrebarea, de ce nu reacţionează Ministrul Educaţiei sau măcar indivizii angajaţi pe salarii grase din cadrul Ministerului Educaţiei ?
  Oare obrazul celor de sus este mai gros decât şoriciul rasei porcine?
  Să fie totul o cloacă, să conteze doar banul?
  Oare educaţia, deminitatea, cinstea, verticalitatea, etc nu- şi mai găsesc rostul în România?

  Reply
 7. 7

  Ionel

  Familia Tudosoiu (implicată în afacerea cu bonuri și tichete) câștigă ~ cât șeful Tăriceanu.
  Păunică Mihai director general Buget Finanțe M.E.N, 240 milioane/ lună câștigă chiar mai mult decât parlamentarul Călin Popescu Tăriceanu.
  Lista poate continua.
  Este normal ca ăști nesimțiți să critice cadru didactic pentru un salariu mediu de 20 milioane/ lună?
  Multe cadre didactice își petrec concediu de vară la sapă, pentru a putea să pună ceva pe masă.
  Nu-i așa domnilor mai sus menționați că nu știți ce este aceea sapă.
  Probabil că nu știți cum arată nici măcar un hârleț, dar pe de altă parte nici nu vă trebuie, doar sunteți „acoperiți”.

  Reply
  1. 7.1

   Ionel

   Parrlamentarul mai sus mentionat are ~ 200 milioane/ luna (fara sumele de cazare , masa distractie birou parlamentar) etc adica cat castiga un cadru didactic intr-un an

   Reply
   1. 7.1.1

    Marinică

    Parlamentarul mai are şi zile de concediu fără număr.
    Dar vorba ceea, e mai simplu ca politicienii să vadă paiul din ochiul altuia decât bârna (bârnele) din ochilul lor

    Reply
 8. 8

  Ion

  Asta-i ţară de drogaţi şi / sau de sadomasochişti.
  Sistemul de educaţie a reuşit performanţa de a ocupa la salarizare locul 10 din 12, şi nimeni nu zice nimic.
  Doar sindicaliştii ca alde Voica se laudă cu performanţa că de pe locul 8 în grila de salarizare a reuşit să avanseze pe locul 10. Se pare că direcţia sindicaliştilor este bună, dar din păcate au greşit sensul de mers.
  Totuşi toată lumea din educaţie este fericită că a fost păcălită.
  De multe ori drogaţii mai au o scuză că sunt drogaţi şi nu ştiu ce fac, dar este posibil să ne confruntăm cu un autism generalizat al sistemului de educaţie, care aplaudă când ajunge pe primul loc din coadă la salarizare şi scandează …
  Până şi un tablagiu debutant (cu 6 luni de şcoală) are salariu dublu decât al unui cadru didactic.
  Nu degeaba se spune că „prostia şi domnia se plătesc”.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.